SAZ_1653.jpg

Moderna Samlare är ett företag som hyr ut samtida konst till företag och agerar rådgivare vid köp. 

Hyra konst

Att hyra konst hos Moderna Samlare är ett effektivt sätt att lära känna ett antal betydande konstnärskap utan att dra på sig en tung investering. Låt konsten bytas ut var sjätte månad eller hyr den på flera år. Köp eventuellt ut de verk som ni verkligen tycker om och låt resten bytas ut mot nya verk. Hos oss är det mesta möjligt!

Moderna Samlare förfogar idag över en bank på ca. 900 konstverk. Merparten av de konstnärer vi representerar är inköpta av Moderna Museet och likvärdiga konstinstitutioner. Vårt handplockade rika utbud innebär att ni har stor chans att tillsammans med oss hitta en perfekt mix av konst som förstärker ert varumärke och höjer upplevelsen av era lokaler.

Privat rådgivning

Att ta hjälp av en rådgivare kan vara avgörande för att förstå sin smak och hitta fram till de konstnärer som väcker köplust. Våra mål är enkla: att förstå dina motiv och din smak, hitta de mest prisvärda verken samt identifiera de konstnärer som kommer att överleva trenden.


Karolina Bertorp

Karolina Bertorp

Karolina Bertorp

Karolina har examen i konstvetenskap och ekonomi från Lunds och Stockholms Universitet. Efter sin examen och en uppmärksammad uppsats där ett 15-tal unga konstnärer medverkade i en auktion (sponsrad av några svenska storföretag) erbjöds hon arbete på Liljevalchs. Arbetet på Liljevalchs avlöstes av tjänsten som event- och sponsringsansvarig på Kulturhuset, där ett nytt arbetssätt/förhållningssätt mot sponsorer och samarbetspartner arbetades fram. De senaste åren har Karolina arbetat som PR chef på L’Oréal.

E-mail: karolina@modernasamlare.se
Tel: 0736 39 99 82

Läs Karolinas blogg på Barnebys 


Carl Palmstierna

Carl Palmstierna

Carl Palmstierna

Carl har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och kommer närmast från Atracta AB där han under fyra år utvecklade och sålde digital utomhusreklam. Parallellt med sina uppdrag i näringslivet har Carl curerat mindre privata utställningar och utbildat sig till och arbetat som pianist.

E-mail: carl@modernasamlare.se
Tel: 0707 17 37 10

 


Anna Olesen

Anna Olesen

Anna Olesen

Anna har en sälj- och marknadsföringsutbildning samt har gått basåret på Konstskolan. Anna har de sista femton åren jobbat på olika positioner inom resebranschen, senast som försäljningschef på VIA Travel.

E-mail: anna@modernasamlare.se
Tel: 073 988 27 67


 

Besöksadress: Engelbrektsgatan 9, 114 32
Stockholm

 

Fakturering: Moderna Samlare, Mailboxes 680, 114 11 Stockholm

 

Sagt om Moderna Samlare