Market Art Fair - Talks

Under lördagen modererade Karolina ett samtal mellan tre etablerade samlare. Diskussionerna handlade om hur samlarnas konstintresse startade och hur det utvecklats över tid. Om hur ett köp går till och vad de nyttjar för hjälpmedel för att bedöma prisets rimlighet.

Stort tack till en engagerad och generös panel, som delade med sig av erfarenheter, råd och tips.

IMG_5356.JPEG

Bus Rider - Market Art Fair

I torsdags hölls en förhandsvisning av MARKET, som i år är tillbaka på Liljevalchs.

Under en lunchtimme gjorde vi nedslag hos ett antal gallerister, som gav oss en inblick i de konstnärer de valt att ställa ut på mässan.

Market Art Fair startade år 2006 på initiativ av ett antal ledande nordiska gallerier. Idag är mässan etablerad och innefattar ett trettiotal gallerier från åtta länder. Ansvarig för kommittén som gör urvalet av gallerierna, var Lars Nittve.

 Market Art Fair 2018

Market Art Fair 2018

Market Art Fair 2018

Snart är det dags för Nordens största konstmässa, Market, att slå upp portarna.
 
Mässan pågår från fredag 13 april - söndag 15 april. På lördagen modererar Karolina ett samtal, till vilket alla mässbesökare är varmt välkomna.

Läs mer; http://marketartfair.com/talks

Skärmavbild 2018-03-27 kl. 16.39.25.png

Bus Riders - Jens Tillqvist

Hos Cederquist advokatbyrå ryms en fantastisk konstsamling av företrädesvis svensk samtidskonst. Bakom samlingen står Jens Tillqvist, partner på byrån. Jens började att köpa konst på 1980-talet och har idag en samling på över hundra verk av bland annat Andreas Eriksson, Jockum Nordström, Jens Fänge och Kristina Jansson.

Stort tack till Jens och Cederquist för en trevlig och generös visning.

 Andreas Eriksson -  Speglingar

Andreas Eriksson - Speglingar